LIFESTYLE VERVANGT KEUKENPROGRAMMA'S

HET INDIVIDUELE SIEMATIC KEUKENDESIGN

Elk mens is anders, elke SieMatic ook.

"Met onze ontwerpfilosofie gebaseerd op SieMatic lifestyles inspireren we onze klanten tot individuele keukendesigns en kunnen we onafhankelijk van programmastructuren tot in detail alle wensen realiseren. Met de unieke opties die SieMatic u biedt, creëert u uw keuken naar uw persoonlijke smaak: puristisch, stedelijk of klassiek".

Ulrich W. Siekmann, CEO SieMatic

PURE

Ontdek uzelf
Pure Inspiratie

Een ruimte kan een eiland zijn: een oase van rust en lichtheid, waarin de hectiek van alledag als een jas van u afglijdt. Royale vormen, met gevoel gekozen kleuren en het vermijden van teveel decoratieve elementen creëren een sfeer van weldadige balans. Een elementaire eenvoud, die over de hele wereld wordt begrepen en gewaardeerd. Een ontspanning die inspirerend werkt. Hier kan zich de persoonlijkheid ontwikkelen. Hier staat niet het meubel in het middelpunt maar de mens. Geef het genieten in uw leven precies de gewenste ruimte. De SieMatic lifestylePureopent u daartoe een schat aan creatieve mogelijkheden. Met ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in de architectuur.

URBAN

Geniet van het Stadsleven
Urban inspireert

Voor wie houdt van het stadsleven is het niet luidruchtig maar levendig, niet anoniemmaar gezellig, niet hectisch maar opwindend, veelzijdig, inspirerend en bont. Of het nu gaat om Londen of Lissabon, Berlijn of Barcelona, Graz of Groningen: elke stad is vol contrasten die jonge en jong gebleven mensen zo spannend, aantrekkelijk en stimulerend vinden. Alles is beweging, niet alleen in het verkeer. Street Art, Pop up Shops, Urban Gardening - het is de spontane creativiteit van de bewoners die de stad zijn gezicht geeft en dat voortdurend verandert: ’the user generated city‘. In een loft met de broze charme van een voormalige fabriekshal of in een comfortabel oud herenhuis, in een intieme rijtjeswoning of in een riant penthouse, de stad is een ruimte met mogelijkheden waar iedereen zijn plek kan vinden.

CLASSIC

Meegaan met de tijd
Klassiek in nieuwe Compositie

Om van klassiek te houden, hoeft men geen traditionalist te zijn. Of het nu gaat ommode of auto’s, muziek of meubilair: wat liefhebbers van klassiek op de hele wereld verbindt, is het enthousiasme voor het ambachtelijke en authentieke, voor werkelijke waarde en tijdloze elegantie. Orginaliteit is daarbij net zo gewild als het origineel. In verschillende culturen heeft het begrip ‚klassiek‘ een eigen interpretatie, die zich in de loop van de tijd ontwikkelt, maar altijd gaat het om een stijl van leven die tot uitdrukking komt in een stijl van wonen. Interieur design dat zowel mondain of minimalistisch, weelderig of ingetogen, traditioneel of grensverleggend kan zijn. In elk geval is het zo individueel als de mens zelf. Een lifestyle. En altijd een vernieuwing.

SIMPELWEG KLIKKEN EN BLADEREN

NATUURLIJK WILT U NOG VEEL OVER ONZE KEUKENS ERVAREN.

Wij bieden u professionele ondersteuning bij het vormgeven van uw keuken. Het doet ons genoegen om u en uw wensen te leren kennen. Neem contact met ons op. Of blader eerst nog eens in onze brochures. Die geven u vele ideeën en suggesties voor uw keukenplannen en interessante en gedetailleerde informatie over de kwaliteit en verscheidenheid van de SieMatic producten.  

PURE

WELKOM IN DE MINIMALISTISCHE WERELD VAN SIEMATIC

URBAN

WELKOM IN DE Urban WERELD VAN SIEMATIC

CLASSIC

WELKOM IN DE Puristische WERELD VAN SIEMATIC

INTERIOR DESIGN

VAN ZILVERBESTEK TOT GIETIJZEREN PAN, VAN DE KRUIDENCOLLECTIE TOT IPAD:
HIER VINDT U VOOR ALLES DE PLEK DIE U ZICH ALTIJD HEEFT GEWENST.

De nieuwe SieMatic laden en uittrekelementen zien er net zo perfect uit als ze functioneren. Geen technisch detail verstoort de minimalistisch esthetiek. De fijne, rechtlijnige en lateraal gesloten frames zijn naar wens leverbaar in aluminium of staal en passen prachtig bij de 1 cm optiek van de zijwanden en werkbladen.

SieMatic laden en uittrekelementen zijn hoog belastbaar, licht uit te trekken en naar wens op de milimeter nauwkeurig leverbaar in elke breedte van 25 tot 120 cm, inclusief de op maat vervaardigde inlegbodems. Kan het mooier? Nog nooit had u zoveel creatieve vrijheid bij het ontwerpen.

 

INDIVIDUEEL

U HEEFT UW WENSEN

Iedereen heeft niet alleen pannen, borden, bestek en voorraden. Iedereen heeft ook grote passies of kleine eigenaardigheden. Voor de een zijn dat verzamelde wijnkurken of messenleggers, die hij in de keuken bij de hand wil houden. Een ander wil altijd een pen of leesbril binnen bereik hebben. En tijdens het koken de mobiele telefoon in de gaten houden.

MULTIMATIC

GEEFT U MEER RUIMTE: TOT 30% MEER.

Nergens is ruimte zo waardevol als in keukenkasten. Toch worden hier gewoonlijk kostbare centimeters verspild. Tenzij u voor SieMatic heeft gekozen. Dan heeft u in elke kast meer ruimte, dankzij MultiMatic. Een buitengewoon flexibel interieursysteem dat u naar wens kunt samenstellen, veranderen en uitbreiden. Met MultiMatic creëert u een individuele indeling van de binnenruimte en een zinvolle ordening van alles wat u wilt opbergen. En zo wint u tot 30% meer ruimte.

Zullen we eens van gedachten wisselen over uw persoonlijke opbergsysteem? 

Het grootste deel van onze grondstoffen bestaat uit recyclebaar materiaal: hout. Wij passen het toe conform de regels van de Forest Stewardship Council®. Materialen betrekken we van regionale leveranciers om vervoersafstanden te verkorten en de energiebesparing te vergroten. Door middel van geavanceerde zaagsystemen benutten we het materiaal optimaal en verspillen we het minimaal. Het weinige houtafval wordt 100% hergebruikt of omgezet in energie in ons eigen verwarmingssysteem.