Exclusief keukendesign,
stap voor stap

Stap voor stap: SieMatic keukendesign in één oogopslag

1

Eerste contact & keukenadvies

Als SieMatic aan de Ringveste staan wij bekend als betrouwbare partner voor zowel projecten voor nieuwbouwwoningen als voor bestaande projecten in het luxe segment. Bij ons kan u geheel vrijblijvend de verschillende lifestylecollecties van SieMatic ontdekken: URBAN, PURE, CLASSIC en MONDIAL. Zo krijgt u tijdens een eerste bezoek al een idee welk type keukendesign aansluit bij uw interieur. Bovendien staan onze keukenarchitecten klaar om al uw vragen te beantwoorden. Want het mooie aan een keuken op maat is dat u alles zelf kan kiezen. Van keukenapparatuur tot materialen en kleuren.

2

Keukenontwerp & 3D

Omdat wij een keuken op maat ontwerpen in functie van uw behoeften, gewoontes en manier van leven hechten wij veel belang aan een persoonlijk gesprek. Onze keukenarchitecten zoeken dan ook de interactie met u op om uw verwachtingen te peilen en een duidelijk beeld te krijgen van de stijl en praktische voorzieningen die u wenst te zien in het eindresultaat. Zo kunnen zij voor u een keukenruimte op maat ontwerpen die aansluit bij uw lifestyle en past binnen het door u vooropgestelde investeringsbedrag. Er wordt ook een driedimensionaal plan uitgetekend zodat u een concreet beeld krijgt van het keukenontwerp. Vervolgens nemen we de tijd om alle keuzemogelijkheden te overlopen inzake materiaalafwerking en kleuren. Door te spelen met ogenschijnlijk kleine details kan éénzelfde ontwerp een heel andere uitstraling krijgen.

3

Keuze van apparatuur

In een exclusieve hedendaagse keuken is innovatieve, praktische en duurzame inbouwapparatuur niet meer weg te denken. Een belangrijke stap in de keukenplanning is dan ook de keuze van keukenapparatuur. Daarom werken wij enkel met de beste merken zoals Siemens, Gaggenau, ATAG, Quooker, Miele en BORA. Onze keukenarchitecten nemen samen met u de verschillende mogelijkheden door en begeleiden u in het keuzeproces.

4

Opmeting

Voordat we uw exclusieve ontwerp kunnen bestellen, hebben we de exacte afmetingen nodig van de ruimte waarin deze geplaatst zal worden. Onze experts komen langs op een moment dat u het beste past. Want het leveren van service is bij SieMatic aan de Ringveste geen holle slogan. Wij gaan tot het uiterste om het u gemakkelijker te maken en een keuken te leveren die uw verwachtingen overtreft.

5

Bestelling en productie

Deze fase van de keukenplanning wordt gecoördineerd door de medewerkers van onze interne organisatie. Na kruiscontrole te hebben gepleegd en de bestelling te hebben geplaatst, wordt bij SieMatic in Duitsland gestart met de productie. Dit gebeurt volgens een strakke timing met een levertermijn van tenminste drie maanden. Voor projecten nemen we met uw aannemer contact op om de planning van de levering en montage te bespreken zodat uw keuken op het juiste en afgesproken moment geplaatst kan worden.

6

Levering & montage

Twee weken voor de voorziene levering nemen wij contact met u op om de exacte leveringsdatum af te spreken. Op de afgesproken datum komen onze gespecialiseerde monteurs ter plaatse om uw keuken te plaatsen.

7

Opvolging & aftersales

Na de montage nemen wij contact met u op om zeker te zijn dat alles naar wens is. Omdat wij heel veel belang hechten aan persoonlijk contact en garant staan voor een excellente after-sales kan u ook na de montage altijd bij ons terecht.

In elke fase van de keukenplanning kan u rekenen op SieMatic aan de Ringveste. Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom. Of contacteer ons vandaag voor een afspraak. Wij maken graag persoonlijk tijd voor u.