S2 Next Generation:
Innovatief wonen op moderne wijze

Een hedendaagse keuken fungeert als een kunstzinnig meubelstuk, perfect geïntegreerd in het dagelijks leven thuis. Het is een essentieel element in alle huishoudelijke activiteiten. De SieMatic S2 belichaamt dit concept met slimme, verborgen en creatieve designelementen en functionaliteiten. Hiermee zetten we opnieuw de standaard voor eigentijds wonen, zowel nu als in de toekomst.

Greeploze elegantie

De vernieuwde S2 markeert een evolutie en verfijning van de greeploze keuken die SieMatic voor het eerst introduceerde in 1960. Het greeploze ontwerp brengt alles letterlijk in lijn. De afwezigheid van handgrepen zorgt voor symmetrie en visuele rust in de keuken.

Met strakke verticale en horizontale lijnen, inclusief een zwevend werkblad, wordt het gevoel van ruimte versterkt en integreert de keuken naadloos in haar omgeving. De S2 belichaamt de designfilosofie die perfect past bij de moderne, dynamische levensstijl.

Veelzijdige designkeuken met een greeploze twist

De S2 is niet alleen een prachtig designstuk met een uniek greeploos ontwerp, maar bovenal een zeer functionele keuken. In de moderne woning vormt de keuken echter meer dan alleen een kookruimte; het is essentieel dat de keuken zich kan aanpassen aan verschillende functies.

Zo schept uw keuken altijd de ideale sfeer en ruimte voor een leven vol genot.

Op maat gemaakt

Met de nieuwe S2 zijn de personalisatiemogelijkheden eindeloos, waardoor er altijd een combinatie is die perfect aansluit. Kies uit 2050 SieMatic lakkleuren of materialen zoals kunststof, natuursteen, keramiek/composiet of roestvrij staal voor het werkblad. We nodigen u graag uit om dit persoonlijk te ervaren in onze showroom.