De ultieme greeploze keuken
SieMatic PURE SLX

SieMatic biedt keukens met een gepersonaliseerd en individueel design met als doel: de creatie van een unieke ruimte in uw woning. De drie SieMatic lifestyle-collecties, URBAN, PURE, CLASSIC en MONDIAL, dienen als uitgangspunt voor het personaliseerbaar design van uw keuken. De PURE SLX greeploze keuken behoort tot de tweede lifestyle-collectie, waarbij minimalisme en oog voor detail centraal staan. Zie uw PURE SLX keuken als een luxe canvas dat u inspireert tot het uiten van uw creativiteit en de creatie van een ruimte die aansluit bij uw smaak en lifestyle.

SieMatic PURE SLX -
Less is more

De uitdrukking ‘Less is more’ past perfect bij de greeploze PURE SLX keuken. Het minimalistisch en esthetisch design en onze liefde voor details zijn kenmerkend voor SieMatic, en vindt u ook terug in deze verfijnde keuken.

Verlichte greeplijsten

Bij deze greeploze keuken draait alles om de luxe details. Zo zijn de greeplijsten indirect belicht voor een unieke uitstraling. Deze led-verlichting kunt u volledig zelf afstemmen op uw humeur en het moment van de dag. Pas de kleurwarmte of lichtsterkte aan voor een rustgevende of juist energieke sfeer in uw keuken en geef uiting aan uw creativiteit.

Het led-licht in de verzonken greeplijsten doet ook dienst als ware blikvanger. Het maakt uw keuken uniek en zeer persoonlijk, en zal de stemming van uw vrienden en familieleden positief beïnvloeden.

Een greeploze keuken met tijdloos design

Dankzij de brede keuze uit materialen en kleuren creëert u een unieke samenstelling die perfect bij uw wensen en smaak aansluit. Al deze materialen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en de keukenonderdelen zijn met zorg ontworpen. Dit alles resulteert in een luxe en tijdloze uitstraling. Tevens geeft dit onze passie voor luxe, duurzaamheid en comfort weer.

Als u graag uw creativiteit wilt uiten, is de SieMatic PURE SLX de ideale keuken voor u.

Optimaliseer de ruimte in uw keuken en uit uw creativiteit

De buitenkant van de keukenonderdelen is al zeer visueel aantrekkelijk en straalt luxe, een verfijnde smaak en comfort uit. Maar SieMatic denkt ook aan de binnenkant van uw keukenmeubels, die minstens even belangrijk is. Zo creëert u maar liefst 30% extra ruimte dankzij het MultiMatic opbergsysteem. Met deze handige accessoires deelt u uw opbergruimtes zelf in en past u deze aan wanneer nodig. Dit resulteert in een flexibele indeling van uw keuken. Op deze manier heeft u altijd uw meest gebruikte spullen in de buurt en is alles netjes opgeborgen. Uw voorraad blijft tevens netjes op zijn plaats staan dankzij de Flock2Block bodembedekking die u onder andere in uw lades plaatst. 

Bezoek de SieMatic showroom in Houten

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden van de greeploze keuken van SieMatic, nodigen wij u uit in onze showroom in Houten, aan de Ringveste.

In onze showroom in Houten maakt u kennis met het SieMatic PURE SLX concept, dankzij onze tijdloze keukenopstelling.

Deze greeploze PURE SLX keuken is luxe en warm tegelijk. De combinatie van houtreproductie/melamine fronten met een werkblad van RVS en de zijdemat zwarte kasten maken deze keuken tijdloos. De glazen vitrines zijn uitgevoerd met het wandpaneel systeem ‘Floating Spaces’. Met dit systeem brengt u uw keuken en bijvoorbeeld eetkamer samen, door middel van een vloeiende overgang. Hierdoor ontstaat er een geheel nieuwe stijlvolle woonruimte. Dit systeem maakt het personaliseren van uw greeploze keuken nog makkelijker.

Om de ruimte in de keuken te optimaliseren is er gebruik gemaakt van het MultiMatic opbergsysteem. Dit levert tot wel 30% meer opbergruimte op. Een detail dat u zal opvallen zodra u de lades van de showroomkeuken opent, is de Flock2Block bodembedekking. Hiermee voorkomt u het verschuiven en omvallen van producten. Dit accessoire is dan ook ideaal voor kruiden- en voorraadlades. 

De SieMatic PURE SLX showroomkeuken is ook voorzien van Miele apparatuur, een BORA inductiekookplaat en een Quooker Fusion Round.

Uw project om een luxe greeploze keuken te realiseren begint bij de SieMatic showroom aan de Ringveste in Houten. U stelt uw droomkeuken samen met uw SieMatic adviseur die al uw wensen en verwachtingen om zal zetten in een tijdloos design dat perfect aansluit bij uw levensstijl.