Maak een afspraak

Op smaak gemaakt keukendesign bij SieMatic aan de Ringveste

Bij SieMatic aan de Ringveste transformeren we uw droom tot werkelijkheid. Of u nu een globaal idee van uw nieuwe keuken heeft of een gedetailleerd plan, wij bieden eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Begin uw exclusieve reis naar de perfecte keuken met ons. Samen creëren we een keuken die naadloos aansluit op uw unieke smaak en levensstijl.

Uw keukenadvies in vier stappen

Plan uw afspraak
 

Plan eenvoudig een afspraak via onze online planner. Kies de datum en tijd die u het beste uitkomt. Onder aan deze pagina vindt u enkele tips ter voorbereiding.

Ontdek uw stijl

Bij SieMatic aan de Ringveste kunt u vrijblijvend de diverse SieMatic lifestylecollecties ontdekken: URBAN, PURE, CLASSIC en MONDIAL. Dit geeft u tijdens uw eerste bezoek direct inzicht in welke keukenstijl het beste past bij uw interieur en voorkeuren.

Vertel ons uw wensen

In dit gesprek maken we kennis en bespreken we uw wensen en behoeften. We bekijken samen de ongeëvenaarde mogelijkheden in onze showroom, zodat u een helder beeld krijgt van de keukenontwerpen, high-end apparatuur, werkbladen, luxueuze materialen en kleuren.

Laat ons u verbazen met een exclusief keukenontwerp

Uw nieuwe keuken komt tot leven wanneer wij het ontwerp aan u presenteren. We tonen uw keuken in een realistische weergave en geven u een gedetailleerde prijsindicatie.

Voorbereiding voor uw keukenadvies

Elke keuken is uniek, net als uw smaak en de ruimte waarin de keuken komt. Ons doel is om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en een ontwerp te creëren dat uw exclusieve levensstijl weerspiegelt.

Tips voor de voorbereiding

Keukenadvies sessie: neem de tijd

Een eerste gesprek duurt meestal 2 tot 2,5 uur. Wij zorgen voor inspiratie, persoonlijk advies, creatieve ideeën en koffie.

Keukenontwerp: waar komt uw keuken?

Breng plattegronden, schetsen, foto's of architectenplannen mee. Zo kunnen wij een keukenplan maken dat perfect past bij uw manier van leven.

Uw levensstijl: wat inspireert u?

Denk aan uw favoriete SieMatic lifestyle en programma’s zoals Pure, Classic, Urban, Mondial, S2 of SLX. Verzamel kleuren, materialen en voorbeelden van internet of social media.

Uw budget: een oplossing op maat

Geef een indicatie van uw budget, zodat wij binnen uw mogelijkheden een op maat gemaakte SieMatic keuken kunnen ontwerpen.

Wij kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan. In onze showroom selecteren we materialen en maken we een eerste schets van uw nieuwe keuken. Daarna plannen we een nieuwe afspraak voor de presentatie van het gedetailleerde ontwerp en de kostenbegroting.

Handige tips

SieMatic Ontwerpchecklist

Stel uzelf de juiste vragen met onze checklist. Zo vergeet u niets bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken.

SieMatic Brochures

Ontvang alle SieMatic Lifestyle Brochures digitaal in uw mailbox. Met sfeerbeelden, tips en informatie over de mogelijkheden van SieMatic keukens.

Digitale keukenplanner

Beantwoord de vragen om een idee te krijgen van uw nieuwe keuken. Vul de vragenlijst in en zet de eerste stap naar uw nieuwe SieMatic keuken.