Nieuwbouwproject Landgoed Woonpark Hoevelaken

SieMatic aan de Ringveste is de trotse partner voor de keukens voor het prestigieuze nieuwbouwproject Het Landgoed Woonpark Hoevelaken.

HET ERF
Vanuit uw nieuwe woning, uw tuin of aan de rand van de vijver genieten van de zonsopkomst of de zonsondergang. Kijk hoe uw medebuurtbewoners en de kinderen, die gezellig spelen genieten van de prachtige omgeving. Dat is heerlijk wonen in Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken. Hier ademt u ruimte en rust.

DE WONINGEN HET ERF 
Dit nieuwbouwproject omvat 27 tussen-en hoekwoningen, de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen worden voorzien van een SieMatic keuken. Er is keuze uit 3 woningtypes in een gevarieerd aambod. Bijvoorbeeld de 2 onder 1 kap woning type B worden nu gebouwd met een rietgedekt dak en zijn er twee nieuwe types toegevoegd: J en D nieuw. De vrijstaande huizen worden ook wel vijvervilla’s genoemd, omdat ze gesitueerd zijn aan de vijver in Woonpark Hoevelaken.

Woonpark Hoevelaken is een nieuwbouwproject van:

BPD Bouwfonds property development

 

MEER WETEN?

BEKIJK DE SIEMATIC DIGITALE KEUKEN PRESENTATIE

BEKIJK DE WEBSITE VAN DIT NIEUWBOUWPROJECT

 

Persoonlijk contact over de mogelijkheden voor uw nieuwe SieMatic keuken in dit nieuwbouwproject:

SieMatic Exclusive Store Houten

Ringveste 15 3992 DD Houten Tel. 030 – 3075420

Persoonlijk contact over de woningen in dit nieuwbouwproject:
Hebt u een vraag en wilt u direct antwoord? Bel. 088-712 29 31 7 dagen per week beschikbaar (behalve tijdens feestdagen) van 09:00 - 21:00 uur.

 

 Downloads