SieMatic aan de Ringveste


 

SieMatic staat synoniem voor Duitse keukens met oog voor individueel design in functie van uw interieur en levenswijze. Een bezoek aan onze keukenstudio opent dan ook een deur naar een nieuwe wereld. U ontdekt er alle mogelijke keukenopstellingen in alle mogelijke materialen en kleuren. Inspirerend en stijlvol gepresenteerd op basis van de SieMatic lifestyle-collecties: URBAN, PURE en CLASSIC.

SieMatic Pure

De PURE-Lifestyle is een manier van leven die pure eenvoud combineert met oog voor detail en discrete luxe. Minimalisme als een maagdelijk canvas dat uitnodigt tot creativiteit. Omdat luxe keukens steeds meer deel uitmaken van de leefruimte. En interieur steeds meer wordt gezien als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emotie. In onze showroom kan u ontdekken welke PURE-keuken het meest aansluit bij uw persoonlijke smaak.

 

Houdt u van warme materialen en gezelligheid? Kom dan beslist eens kijken naar onze SieMatic PURE S2 met een houten kastenwand in de materiaalkleur Larix Terra. Voor een modern interieur is er dan weer de SieMatic PURE S2 met zwarte, matte keukenfronten als sterk statement. En alsof dat nog niet genoeg zegt, hebben we ook nog de SieMatic PURE 3003R in de kleur umbra als een eigentijds toonbeeld van eenvoud en strak modernisme.

SieMatic Pure SLX

 

Met de SieMatic PURE SLX overtreft SieMatic zichzelf als pionier in innovatief en tijdloos exclusief keukendesign. Zoals de naam doet vermoeden, is het minimalisme van de PURE-collectie kenmerkend, maar de SLX gaat nog een stapje verder door uit te munten in ogenschijnlijke eenvoud. Aan de basis ligt een baanbrekend designconcept dat wereldwijd gepatenteerd werd.

 

Dankzij geïntegreerd LED licht in de greeplijst ontstaat er een discreet lijnenspel dat diepte geeft en het zwevend effect van werkbladen accentueert. De greeplijst is zo geplaatst dat het licht op ongeëvenaarde wijze tot zijn recht komt.

SieMatic Urban

 

De SieMatic URBAN lifestyle laat zich niet vastpinnen in termen van locatie of oppervlakte. Aan de basis ligt een conceptuele designfilosofie die ruimte geeft aan uw persoonlijkheid.

Met open laden om designobjecten te etaleren en een kruidentuin om te oogsten in een wereld die steeds meer verstedelijkt. Absolute blikvanger is het URBAN SieMatic-29-meubel, een eigentijdse interpretatie van het traditionele keukenbuffet dat zowel jong als oud zal bekoren.

Zo kan het onmiskenbaar silhouet contrast bieden aan het klassieke interieur van een herenhuis of de minimalistisch look van een industriële loft versterken. De lade met geïntegreerd USB-oplaadstation verbergt ook tablets en smartphones tijdens het opladen.

Kortom, de SieMatic-29 is een vernuft icoon van Duits exclusief keukendesign en het archetype bij uitstek van een URBAN-keuken op maat.

SieMatic Classic 

 

SieMatic CLASSIC laat zich het best omschrijven als het perfecte huwelijk tussen tijdloos design en de hoogstaande kwaliteit waar het Duitse luxe keukenmerk al meer dan negentig jaar bekend om staat. De CLASSIC-keuken in onze showroom bewijst bovendien dat klassiek allesbehalve oubollig hoeft te zijn. Het is gewoon een kwestie van verrassende combinaties.

 

Zo geven de Similaque-deurfronten in zijdeglans een moderne touch aan een hoge keukenkastenwand. Terwijl het keukeneiland met doorlopend eiken fineer dan weer zorgt voor een ambachtelijke touch.

SieMatic aan de Ringveste: 
uw betrouwbare partner voor exclusieve Duitse keukens in Houten en de wijde omgeving

Sinds de opening in 2017 is onze showroom uitgegroeid tot een SieMatic-landmark voor Houten en de wijde omgeving. Onze keukenarchitecten staan dagelijks in contact met de SieMatic Headquarters in Duitsland en krijgen regelmatig bijscholing waardoor ze op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties en doordrongen zijn van de designfilosofie. Maar ook voor de realisatie van uw exclusief keukenontwerp heeft u aan SieMatic aan de Ringveste een betrouwbare partner. Met vijfentwintig jaar ervaring hebben we ook voldoende slagkracht om grote projecten in goede banen te leiden. Onze visie is dat we klanten willen helpen zoals we zelf geholpen willen worden. Want, behalve een passie voor keukens hebben wij ook een passie voor mensen. Ons interne motto is dan ook niet voor niets: Tevreden klanten bepalen het succes van morgen!

Dagelijks werken er enthousiaste en bedreven collega's aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Continu streven wij ernaar om exclusieve keukens te ontwerpen en af te stemmen op uw wensen, de nieuwste trends en innovaties op te nemen in ons assortiment en ons serviceniveau nog verder te verhogen.

 

Een keuken is een belangrijke investering en dat weten wij als geen ander. Daarom is SieMatic aan de Ringveste uw meest betrouwbare partner in Houten en de wijde omgeving. Ons team staat voor u klaar om u in elke fase van het project te begeleiden. Voor ons begint het ontwerp van uw luxe droomkeuken met het luisteren naar uw wensen en verwachtingen.