FEESTELIJKE  HEROPENINGSWEKEN  BIJ SIEMATIC  AAN  DE  RINGVESTE  HOUTEN

Met gepaste trots verwelkomen wij u graag in onze vernieuwde showroom met een overweldigende SieMatic keukenpresentatie met internationale allure.

Wij nodigen u graag uit om de nieuwste state-of-the-art showroom in Houten te komen aanschouwen. U ontdekt er alle mogelijke keukenopstellingen in alle mogelijke materialen en kleuren inclusief de nieuwste keukenapparatuur met oog voor individueel design in functie van uw interieur en levenswijze.

Wij ontvangen u graag om de SieMatic experience zelf te beleven. Wilt u een vrijblijvend advies door één van onze SieMatic-specialisten, maakt u dan een afspraak zodat wij hier ruim de tijd voor kunnen nemen.

Op zaterdag 29 oktober en 17 december zal Kelly ter Horst, auteur van het kookboek ‘’De Smaak van het Leven’’, in onze showroom aanwezig zijn om u te laten proeven van haar favoriete recepten uit haar kookboek. Dit unieke boek is meer dan een kookboek, het is een culinair doorgeefboek waarin u  herinneringen vastlegt voor de generatie na u. Het is de bedoeling  dat u het boek aanvult met uw eigen recepten, anekdotes  en foto’s  en doorgeeft! Tijdens de heropeningsweken ontvangt u ‘’De Smaak van het leven’' cadeau bij het maken van een offerte*. Tevens kunt u het boek op 29 oktober en 17 december door Kelly laten signeren met een persoonlijke noot. U bent van harte welkom!

DE ACTIEVOORWAARDEN:

U ontvangt het kookboek bij het maken van een offerte van een complete keuken (bestaande uit keukenmeubelen, keukenapparatuur, werkblad, spoelbak en kraan)

Niet te verzilveren voor contanten

Deze actie is niet te combineren met eventuele andere campagnes en/of voordelen

Deze actie is enkel van toepassing voor SieMatic aan de Ringveste te Houten

De actie loopt van 15 oktober tot en met 31 december 2022

5 Gangen Creations by Ollie Schuiling Menu cadeau bij aankoop van een keuken!

Om de heropening van SieMatic aan de Ringveste te vieren ontvangt u van ons bij aankoop van een complete keuken een voucher voor een 5 Gangen Creations by Ollie Schuiling Menu bij Restaurant Kasteel Heemstede voor 2 personen. Het 5 gangen menu is inclusief welkomstdrankje, wijn of alcoholvrij arrangement, fles water en koffie of thee met friandises. 

Begin 2021 is Restaurant Kasteel Heemstede voor het eerst gewaardeerd met een Michelin ster. In mei 2022 is de ster wederom toegekend. Alleen de entree via de stenen loopbrug over de slotvijver is al indrukwekkend. Patron-cuisinier Ollie Schuiling en zijn team dragen er zorg voor dat het u aan niets ontbreekt. Dit is een waar sprookjeskasteel waar alles in het teken staat om u een totaalbeleving te bezorgen.U kunt zelf een telefonische reservering maken bij Restaurant Kasteel Heemstede via 030 272 22 07 o.v.v. uw naam en het referentienummer die u terug kunt vinden op uw voucher. Wij wensen u een onvergetelijke beleving!

DE ACTIEVOORWAARDEN:

Bij aankoop van een complete keuken bestaande uit keukenmeubelen, keukenapparatuur, werkblad, spoelbak en kraan

Actie niet te combineren met mogelijk andere campagnes en/of voordelen

Actie is niet te verzilveren voor contanten

De actie loopt van 15 oktober tot en met 31 december 2022

Reservering geldt alleen onder vermelding van uw naam en referentienummer op de voucher en is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte