Ons team


 

Het mooie aan een keuken op maat is dat u tot in het kleinste detail alles zelf kan bepalen. Van het ontwerp tot de materialen tot de afwerking en de toestellen. Maar hoe meer er te beslissen valt, hoe belangrijker het is om goed advies te krijgen. Bij ons bent u zeker van keukenarchitecten die naar u luisteren en al uw wensen en verwachtingen meenemen in het ontwerp van uw droomkeuken. En ook in de daaropvolgende fasen blijven onze keukenarchitecten uw contactpersoon waardoor u zich over niets zorgen hoeft te maken. U kunt op onze klantenservice vertrouwen!

Maak kennis met ons ervaren team van keukenarchitecten

Harald van Kouterik

Met vijfentwintig jaar ervaring op de teller is Harald dé expert. Bij de oprichting van het bedrijf begon hij als adviseur en vandaag heeft hij de dagelijkse leiding over SieMatic aan de Ringveste. Alleen in zijn vrije tijd ruilt hij de keuken voor het golfterrein.

Danny Albinus

Meer dan twaalf jaar geleden verliet Danny de ICT-sector om zich volledig onder te dompelen in de wereld van SieMatic. Sindsdien werkt hij als keukenarchitect en is een merkambassadeur in hart en nieren geworden, volledig doordrongen door de filosofie van het merk. Zijn enige andere passie is muziek.

Timo Koning

Sinds zijn opleiding als grafisch technicus heeft Timo altijd al oog gehad voor estethiek en vormgeving. Meer dan tien jaar geleden maakte hij de overstap naar het hoge segment om vijf jaar later zijn werkelijke roeping te vinden als SieMatic-keukenarchitect voor Houten en omstreken. Timo is de rustige rots in de branding en geniet in zijn vrije tijd van klassieke muziek.

SieMatic aan de Ringveste

SieMatic Store Houten
Ringveste 15
3992 DD Houten

Telefoonnummer: 030 – 3075420
mail: info@siematic-ringveste.nl