5 GANGEN CREATIONS MENU BY OLLIE SCHUILING CADEAU BIJ AANKOOP VAN EEN KEUKEN!

5 GANGEN CREATIONS BY OLLIE SCHUILING MENU CADEAU BIJ AANKOOP VAN EEN KEUKEN!

Bij aankoop van een keuken ontvangt u een 5 gangen Creations by Ollie Schuiling menu cadeau bij Restaurant Kasteel Heemstede voor 2 personen. Het 5 gangen menu is inclusief welkomstdrankje, wijn of alcoholvrij arrangement, fles water en koffie of thee met friandises. 

Begin 2021 is Restaurant Kasteel Heemstede voor het eerst gewaardeerd met een Michelin ster. In mei 2022 is de ster wederom toegekend. Alleen de entree via de stenen loopbrug over de slotvijver is al indrukwekkend. Patron-cuisinier Ollie Schuiling en zijn team dragen er zorg voor dat het u aan niets ontbreekt. Dit is een waar sprookjeskasteel waar alles in het teken staat om u een totaalbeleving te bezorgen.U kunt zelf een telefonische reservering maken bij Restaurant Kasteel Heemstede via 030 272 22 07 o.v.v. uw naam en het referentienummer die u terug kunt vinden op uw voucher. Wij wensen u een onvergetelijke beleving!

DE ACTIEVOORWAARDEN:

- Bij aankoop van complete keuken bestaande uit keukenmeubelen, keukenapparatuur, werkblad, spoelbak en kraan
- Deze actie is niet te combineren met mogelijke andere campagnes en/of voordelen
- Actie is niet te verzilveren voor contanten
- De actie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2023
- Reservering geldt alleen onder vermelding van uw naam en referentienummer van uw voucher en is geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte