Ons team

Het mooie aan een keuken op maat is dat u tot in het kleinste detail alles zelf kan bepalen. Van het ontwerp tot de materialen tot de afwerking en de toestellen. Maar hoe meer er te beslissen valt, hoe belangrijker het is om goed advies te krijgen. Bij ons bent u zeker van keukenarchitecten die naar u luisteren en al uw wensen en verwachtingen meenemen in het ontwerp van uw droomkeuken. En ook in de daaropvolgende fasen blijven onze keukenarchitecten uw contactpersoon waardoor u zich over niets zorgen hoeft te maken. U kunt op onze klantenservice vertrouwen!

Maak kennis met ons ervaren team van keukenarchitecten

Harald van Kouterik

Met vijfentwintig jaar ervaring op de teller is Harald dé expert. Bij de oprichting van het bedrijf begon hij als adviseur en vandaag heeft hij de dagelijkse leiding over SieMatic aan de Ringveste. Alleen in zijn vrije tijd ruilt hij de keuken voor het golfterrein.

Dennis Geurtsen
 

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de modewereld  en het bankwezen was het voor Dennis duidelijk dat hij in zijn dagelijkse werk op zoek was naar creativiteit en contact met klanten. De overstap naar de keukenbranche was een logisch gevolg. Met ruim 22 jaar ervaring in de keukens waarvan 14 jaar met het merk SieMatic mag Dennis zich een ware SieMatic specialist noemen. Dennis gaat letterlijk dansend door het leven met zijn passie voor Latijns-Amerikaans- en Ballroomdansen op hoog niveau.

Timo Koning
 

Sinds zijn opleiding als grafisch technicus heeft Timo altijd al oog gehad voor estethiek en vormgeving. Meer dan tien jaar geleden maakte hij de overstap naar het hoge segment om vijf jaar later zijn werkelijke roeping te vinden als SieMatic-keukenarchitect voor Houten en omstreken. Timo is de rustige rots in de branding en geniet in zijn vrije tijd van klassieke muziek.

Marco van der Hoeven

Met ruim 25 jaar verkoopervaring heeft Marco behoorlijk wat mensenkennis opgedaan. Het is dan ook niet zo vreemd dat hij naast een passie voor keukens ook een passie heeft voor mensen. Met zijn creativiteit, technisch inzicht en accuraatheid weet hij met zijn keukenontwerpen altijd de juiste snaar te raken. Daarnaast heeft Marco een passie voor muziek met gitaren en speelt hij in zijn vrije tijd graag een potje darts.

Suzanne Ellens
 

Tijdens haar studie Ruimtelijke Presentatie & Communicatie lag haar voorkeur al bij het ontwerpen van interieurs. Werken voor een interieurarchitect was dan ook een logisch gevolg. Suzanne ontdekte dat de keukenruimte een creatieve uitdaging voor haar was en besloot zich meer te verdiepen in het ontwerpen van keukens. Daarnaast is ze in haar vrije tijd te vinden in haar eigen keuken om een heerlijk diner voor te bereiden voor vrienden en familie waarbij ze de meest ingewikkelde recepten het leukste vindt.