Ontvang interieuradvies van Hanke Clay cadeau t.w.v €1000!

 

December betekent feestmaand bij SieMatic aan de Ringveste, want wanneer u een complete keuken koopt in de maand december dan ontvangt u interieuradvies van Hanke Clay cadeau t.w.v. € 1.000,-! 

Hanke staat voor origineel, creatief, elegant en een tikje stoer. Hanke luistert goed naar de wensen van haar opdrachtgever en vindt het heel belangrijk dat haar opdrachtgever zich herkent in het nieuwe interieur. Hanke's ontwerpen hebben een Scandinavische invloed en ze houdt van subtiel kleurgebruik met eventueel een spannend kleuraccent. Hanke volgt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen en duurzaamheid op de voet en wordt geïnspireerd door architectuur, mode, design en natuur. Ze staat te popelen om voor u een interieuradvies te maken passend bij uw nieuwe keuken! Maak gemakkelijk een afspraak via onderstaande button.

De voorwaarden:

  • Geldig bij aankoop van een complete keuken bij SieMatic aan de Ringveste bestaande uit keukenmeubelen, set van tenminste 4 inbouwapparaten, werkblad, spoelbak en keukenmengkraan en inclusief montage van de keuken;
  • Deze actie is geldig van 1 december tot en met 31 december 2023;
  • Niet te combineren met mogelijke andere campagnes en/of voordelen;
  • Niet te verzilveren voor contanten.