Lifestyle

event

 

"Design for the future"

4 november 2023

 

 

Laat je inspireren door de nieuwste design- en culinaire trends tijdens de eerste editie van het Lifestyle Event bij SieMatic aan de Ringveste in Houten op 4 november. 

We verwelkomen je graag tussen 10.00 en 16.00 uur in onze showroom voor een culinaire verwennerij, verzorgd door de topkoks van Miele en gerenommeerde culinaire experts, waaronder Kelly ter Horst en Colette Dike. In een ontspannen ambiance kun je in gesprek gaan met interieurarchitecten Hanke Clay en Perry Hanssen, die je zullen bijpraten over de laatste trends in lifestyle, design, architectuur en kleurgebruik voor 2024.

Proef de smaken van Griekenland met heerlijke lekkernijen verzorgd door de familie Mintsaz, en maak een boeiende wijnreis onder leiding van Willem de Bruin van Turkenburg Tradition. En last but not least, ervaar een exclusieve kennismaking met de nieuwste volledig elektrische Volvo-modellen XC40 en C40.

Jij bent welkom van 10.00 - 16.00 uur in onze showroom in Houten.  Kijk rond of doe mee met de demonstraties en workshops.

Op het programma:

10.30    Kookworkshop met chef-kok van Miele
11.00    Start inspiratie tour  
11.30    Colette Dike / avocado workshop 
12.00    Kookworkshop met chef-kok van Miele
12.30    Kookworkshop met Kelly ter Horst
13.00    Kookworkshop met chef-kok van Miele
13.30    Colette Dike / avocado workshop 
14.00    Start inspiratie tour  
14.00    Kookworkshop met chef-kok van Miele
14.30    Kookworkshop met Kelly ter Horst
15.00    Kookworkshop met chef-kok van Miele

Wij zorgen voor een gezellige sfeer met lekkere hapjes en een drankjes. Welkom!

Voor dit bijzondere evenement hebben we een met zorg samengestelde gastenlijst met vooraanstaande partners gecreëerd. Bereid je voor op een meeslepende ervaring die alle grenzen van verfijning en elegantie zal doorbreken, waarin we de toekomst van keukens en wonen verkennen en de visie van SieMatic tot leven brengen. 

Dit is jouw uitnodiging om deel te nemen aan een evenement dat niet alleen stijl, maar ook innovatie en inspiratie opnieuw definieert. Welkom in de wereld van "Design for the Future".

Verwacht het onverwachte.

Kelly Ter Horst

Kelly ter Horst is bekend als achtergrondzangeres en van het programma Het mooiste meisje van de klas. Ze stond op het podium met talloze bekende Nederlandse zangers en zangeressen, maar verloor haar stem.

Nu richt ze zich op haar andere liefde: eten. Haar originele kookboek is nu al een succes en 4 november staat ze bij ons in de showroom om jou te verwelkomen met heerlijke gerechten uit haar boek ‘De smaak van het leven’.
 

Colette@Fooddeco

Bijzonder te gast bij ons: de geliefde foodblogger Colette@FoodDeco!

Colette Dike is een foodstyliste, online influencer, blogger, receptontwikkelaar en fotografe in één. Ze beschrijft 'Fooddeco' als een liefdesverhaal tussen eten en decoratie, en haar bijnaam 'Miss Avocado' komt niet uit de lucht vallen, aangezien dit ingrediënt een van haar favorieten is en ze al verschillende kookboeken heeft geschreven met de nadruk op dit bijzondere ingrediënt.

Tijdens ons Lifestyle Event deelt ze waardevolle tips over hoe jij jouw gasten met de feestdagen kunt verbazen aan je eigen feesttafel. Bereid je voor op een inspirerende ontmoeting met de culinaire creativiteit van Colette Dike.

Miele

De keuken van de toekomst belichaamt het harmonieuze samenspel van koken, wonen en ontspannen. Miele-apparaten nemen hierin het voortouw, en betoveren zowel fijnproevers als designliefhebbers met hun iconische vormgeving die esthetiek en functionaliteit perfect combineert. Kwaliteit is de ultieme belofte. De apparatuur is ontworpen om jarenlang mee te gaan en past naadloos in zowel moderne als traditionele interieurs. Het is echt 'Design for the Future.'

Tijdens ons Lifestyle Event verwent de Miele-chef je smaakpapillen met perfect bereide gerechten, rechtstreeks uit de hoogwaardige Miele-apparatuur. Bereid je voor op een culinaire ontdekkingsreis waarin de gerechten niet alleen een streling zijn voor je smaakpapillen, maar ook voor het oog.
 

Mintzas

 

De familie Mintzas komt uit het zuiden van de Peloponnesos, waar zij al decennialang op de meest authentieke, pure en natuurlijke wijze biologische olijfolie en honing van topkwaliteit produceren. 

Mintzas wilt jullie graag laten meegenieten van hun overheerlijke, natuurlijke en onbewerkte producten die op authentieke wijze met veel liefde, vakmanschap en passie door hun familie in Griekenland worden gemaakt.
 

Wijnreis met Turkenburg Tradition


Welkom bij de wijnreis van SieMatic aan de Ringveste! Samen met Willem de Bruin, o.a. owner van Turkenburg Tradition, hebben wij de handen ineengeslagen en nemen wij u graag mee op een unieke wijnreis in onze showroom.

Een keuken wordt geassocieerd met lekker eten, drinken en gezelligheid met familie en vrienden. Daar haken we graag op in en laten u kennis maken met fantastische wijnen. Tijdens ons Lifestyle Event kunt u onze wijnreis doorlopen. De verschillende smaken wijn en champagne van diverse wijnhuizen kunt u terugvinden bij onze keukenpresentaties. Geniet van de wijndegustatie en laat je inspireren voor je eigen feesttafel!

Hanke Clay

Hanke Clay, de gepassioneerde eigenaar van 'HANKE interieurontwerp,' zal op deze dag haar focus leggen op de heersende en toekomstige trends in de wereld van interieurontwerp. Met haar jarenlange expertise in het creëren van inrichtingen voor woningen, bedrijven, restaurants en showrooms, brengt ze een schat aan ervaring met zich mee.

Tijdens ons evenement is Hanke het enthousiaste aanspreekpunt voor al jouw vragen met betrekking tot interieurinrichting, woonstijlen, kleurenpaletten en materialen. Ze staat klaar om persoonlijke adviezen te verstrekken, indien de gelegenheid zich voordoet. Dit is je kans om inzicht te krijgen in de wereld van interieurontwerp en te ontdekken hoe Hanke Clay de toekomst van interieurvormgeving vormgeeft.
 

Hanssen Interior Design

Hanssen Interior Design is wereldwijd bekend om hun baanbrekende totaalconcepten, waarbij de perfecte synergie tussen architectuur en interieur wordt nagestreefd. Met hun scherpzinnigheid en ongeëvenaard oog voor detail, creëren ze met vakkundigheid hét ideale totaalconcept voor jouw woning. Dit concept weerspiegelt niet alleen jouw persoonlijke smaak, maar is ook toekomstbestendig.


Grijp de unieke gelegenheid om Perry Hanssen, internationaal SieMatic-designer, te ontmoeten tijdens ons spectaculaire Lifestyle Event op 4 november! Hij staat klaar om je te inspireren met zijn innovatieve ontwerpen en visie voor de toekomst. Dit is je kans om de toekomst van wonen te verkennen.

Volvo

Bij Volvo zijn er geen compromissen en geen schadelijke uitstoot. Met verantwoorde luxe in het achterhoofd streeft het merk naar meer hergebruikte en natuurlijke materialen en minder afval.

Broekhuis Volvo Houten is officieel Volvo dealer voor de regio Houten. De medewerkers zijn specialisten op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Ze doen alles met één motto: "Alles voor een enthousiaste klant". 

Tijdens ons Lifestyle event ontdek jij de volledig elektrische Volvo's XC40 en C40. Geïnspireerd door onze wereld, ontworpen voor uw toekomst. Stille kracht. Eigentijds design en duurzamere materialen. De toekomst krijgt vorm. 

SieMatic

Echte persoonlijkheden conformeren zich niet aan de normen. Het visionaire design van SieMatic Lifestyles spreekt de vormentaal van de toekomst zonder zich te laten hinderen door traditionele ornamenten en franje. Met gewaagde kleuren en vormen, begeleid door expressieve materialen en exclusieve afwerkingen, doorbreekt het de grenzen van keukendesign en ontsluit een zinnenprikkelende wereld van luxe, eenvoud en sensualiteit. Een wereld waarin de keuken verandert in jouw 'space to be.'

Tijdens het Lifestyle Event bieden we de exclusieve kans om een 'Grand Tour' te reserveren, waarbij je persoonlijk wordt rondgeleid door SieMatic commerciële directeur Bart Smulders. Een unieke kans om de diepere lagen van SieMatic's innovatieve keukenontwerpen te verkennen. Jouw unieke reis begint hier.

Jetstone


Jetstone is al 30 jaar een samenwerkingspartner in steenachtige werkbladen. Een eigentijds aanbod keramiek en composiet wordt op verrassende wijze verwerkt: van elegant naar modern en van landelijk naar design. 

Warme materialen worden afgewisseld met subtiele lichte tinten, perfect passend in de elegante en karakteristieke omgeving die met vakmanschap wordt gecreëerd.
Ontdek tijdens ons Lifestyle Event de première van de eerste keramische kleuren van Caesarstone en maak kennis met drie composietkleuren uit de Obsidiana-serie. Deze laatste bestaan voor maar liefst 95% uit gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst.

We nodigen je graag uit om de toekomst van keuken- en interieurdesign te verkennen met Jetstone.

Neem gerust contact op voor meer info

Lifestyle Event 4/11/2023 "Design for the Future"